Bemutatkozás

Fejlődő világukban egyre nagyobb az igény az egészség megőrzésére és nagyobb teret nyer a megelőzés, a prevenció.


E divatos szavak használata helyett tettekre, a tervek, elképzelések megvalósítására lenne szükség. Vállalkozásunk alapelve Vendégeink egészségének megőrzése a mozgás segítségével. A mozgás fizikai és szellemi állapotunkat javítja, közérzetünket kellemesen befolyásolja. Szeretnénk azoknak a sportszeretőknek is lehetőséget kínálni sportolásra, akik korukból és fizikai állapotukból következően bármely sportterületen elboldogulnának, ugyanakkor felkaroljuk azokat is, akik önhibájukon kívül nem vehetnek részt stúdiónk dinamikusabb foglalkozásain. Amennyiben szükséges, mozgáselméleti tanácsokkal is ellátjuk vendégeinket és a foglalkozások előtt a speciális, személyre szabott gyakorlatokról előzetesen konzultálunk minden új klubtaggal.

A Clubban a konditerem, cardiopark, a Cross-Fit részleg és a Jungle rendszer használata mellett különböző csoportos foglalkozásokon is részt lehet venni. Ezekről az órarend alapján tájékozódhat.

A fitnesz klubokban elterjedt edzéslehetőségek mellett kipróbálható a SPEED - BODY , az ún. izomstimulációs berendezés segítségével végrehajtott edzés is.

Kikapcsolódásra lehetőséget teremt a klubunkban elhelyezett ping-pong és csócsó asztal. A földszinti területen külön díjazás ellenében lehetőség nyílik a darts pályák és dobók használatára előjegyzés alapján. Mivel a pályákon versenyzők is edzeni fognak, kérjük a pályákra időben jelentkezzenek be.

Klubunkban a spotolás mellett lehetőség nyílik massage kezelés kérésére, ill ún. "denevérágy"-as kezelésre  is.

A klub célja, hogy Szombathely és környékének olyan szabadidős sporttevékenységet nyújtson, melynek segítségével kortól, nemtől, kondíciótól, alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát.

 Klubunkban CYBEX kondigépek, LIFE FITNESS cardiogépek, 11 db WALKEXERCISE, 18 db Jonny G spinner kerékpár - SPD-s pedállal -, 18db FT eszköz, 15 db Trendy HOT-IRON szett, 18 db Flexi-bar és különböző aerobik szer (Kattlebell, Mace-bell, Club-bell, különböző súlyzók, medicine ball, haskerék, BOX-zsák, Fit-ball, Karika, ring, tube, kislabda...)  segítségével lehet edzeni. Közel 1100 m2-es termünkben vendégeink kényelmesen, kellemes környezetben tudnak mozogni. 
A csoportos foglalkozások elősegítik baráti kapcsolatok kialakulását is, hiszen a klub célja nem csupán a mozgás lehetőségének biztosítása, hanem egy családias környezetben a szabadidő kellemes, hasznos és egészséges eltöltése.

Szeretnénk megteremteni a lehetőségét, hogy a mozgás örömet szerezzen Önnek is. Remélhetően stúdiónk arculata és személyzete ehhez az érzéshez csak pozitívan tud hozzájárulni.

Az Aerofitness Klub az Aerofitt Spinning Klub és az Aerofitt Mozgástúdió gárdájának egy részéből alakult 2010. november 2-án.  Klubunk 2012. február 27-én új helyen, kibővített szolgáltatásokkal várja vendégeit.

  
 A Clubban különböző csoportos foglalkozásokon is részt lehet venni.

Az edzések általában 55 percesek, az órákra az aktuális órarend alapján előzetesen és a helyszínen is be lehet jelentkezni.

Előre lehet regisztrálni e-mail-en, sms-ben, telefonon és on-line a wwww.optime.hu oldalon.

A wwww.optime.hu oldalon az interaktív bejelentkező rendszerrel bármely edzéstípusra be tudsz jelentkezni !

Ennek feltétele, hogy klubunkban egy beléptető kártyát, vagy beléptető karkötőt kell váltanod !

A kártya kauciós díja 1000 Ft, a karkötőé 2000 Ft.

Felhíjuk a vendégeink figyelmét, hogy klubunkban bevezetésre került a beléptető kapu, illetve a szekrények használatához is szükség lesz a belépőkártyákra. Azok a vendégeink, akik nem hozzák magukkal a belépő kártyájukat, csak 1500 Ft-os belépővel tudnak a terembe bejutni. Kérünk mindenkit, hogy a klubba elindulás előtt ellenőrizze, hogy magával hozta-e a belépőkártyáját ! Mindez azt is jelenti, hogy vendégeink az emeletre csak érvényes kártyával tudnak felmenni, a klub megtekintésére a jövőben egyszeri belépő megváltása nélkül nincs lehetőség !  

A tréningeken különböző bérletkonstrukció megváltásával és alkalomszerűen is részt lehet venni. Ez a díj az egyedi foglalkoztatás díjának töredéke, ugyanakkor kulturált környezetben szakemberek segítségével végzik vendégeink a különböző mozgásformákat.

 

Azon vendégeink, akik az előre lefoglalt edzést nem határidőn belül ( edzés előtt 61 perc ) mondják le, utólag is kiegészítő díjat kötelesek fizetni. Ennek díja 500 Ft/alkalom.

 

 

Aerofitness Club - Magyar