Rendezvények / XVII. TDK-INTERSPORT KUPA és GYIK

XVII. TDK-INTERSPORT KUPA és GYIK

2016.09.04.
XVII. TDK-INTERSPORT KUPA és GYIK

 Regisztráció:

https://goo.gl/QHs1sx

Útvonal:

https://goo.gl/maps/Khcz7

 

A versenyközpont az Aerofitness Clubban lesz, melynek infrastruktúrája és lehetőségei jobban segítik a rendezést, a technikai felszerelés helyben van, több lehetőséget hagyva a versenyek színvonalának növeléséhez. A klub nyitvatartása lehetővé teszi az ingyenes öltöző és WC használatot, lehetőség van étel és italfogyasztásra is és kedvezőtlen időjárás esetén fedett helyen lehet a verseny előtt és után a résztvevőknek, szurkolóknak tartózkodni.

Kérünk mindenkit, hogy a versenyközpontban indulás előtt ellenőrizze adatait. A rosszul megadott adatokból fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk !

A rendezők a lehetőséghez képest akadálymentessé próbálják tenni a teljes versenytávot, de az útvonal nem lesz lezárva, így a versenyen a KRESZ szabályainak betartásával lehet részt venni !

Kérünk minden indulót, hogy a fair play szellemében, a többi sporttársra vigyázva versenyezzen.

Mindkét távon felvezető autó jelzi a forgalomban részt vevőknek, hogy kerépárversenyzők jönnek mögötte ! Mindkét távnak lesz levezető autója is, az esetleges műszaki, vagy egyéb okból leállni kényszerűlt versenyzők visszaszállítására. Mindkét távon motoros kísérők is segítenek, biztosítva a folyamatos haladást. Mindkét távnak lesz forgalomirányító csapata a lényegesebb kereszteződésekben.

A felvezető autók, levezető autók, a motoros kísérők és a versenyútvonalon lévő segítők a verseny biztonságára és a sportszerűségre ügyelnek. Kérjük a forgalomban részt vevőket, hogy segítsék munkájukat.

Kérünk mindenkit, hogy a felvezető autó mögött maradjanak, amíg arra külön jelzést nem kapnak ! Az útvonalon néhány szakaszon csak a felvezető autó tudja az akadálymentes haladást biztosítani. Amennyiben az autó megáll, a versenyzőknek is meg kell állnia.(reméljük ilyesmire nem kerül sor!)

A lassú rajt azt jelenti, hogy a mezőny ( külön a felnőttek, 10 perccel később a gyermekek) felsorakozik az Aerofitness Club előtti parkolóban és felszólításra a felvezető és a levezető autó között halad a rajtvonalig. A startot a felvezető kocsiból hangosbemondón keresztül fogják jelezni a rajtvonal megközelítésekor. A lassú felvezetés amennyiben a forgalmi helyzet engedi, pontosan 10:00-kor és 10:10-kor fog megtörténni. A felvezető autót TILOS megelőzni, az eseleges műszaki okokból megakadt felvezető autó helyét a felvezető motorosok veszik át. Ebben az esetben a felvezető motorost sem lehet megelőzni !

A lassú rajt alatt nem tiltott a helyezkedés, a bolyozás, taktikázás, de a sportszerűtlen versenyzőket utólag is kizárhatjuk a versenyből. A lassú felvezetés távja majdnem pontosan 2,5 km hosszú ! A rajt és a célvonal azonos, a régi bucsui út első épülete után, jól látható helyen lesz kijelölve !

Az időmérést chipes rendszerrel végezzük, a mérés a start szó elhangzása után, a startvonal átlépésével kezdődik és célvonalon áthaladással végződik. Aki nem halad át a start és a célvonalon, annak időeredményét érvénytelenítjük és kizárjuk a versenyből.

A gyermektáv fordítója a bucsui körforgalom. A gyermekeknek a körforgalomban végig kell haladniuk, amíg a visszafordító irányba nem érnek. A felnőtt fordítót Nárai közepén a segítők fogják jelezni. A felnőtt fordító chipkontroll pont, a fordítóban lévő segítőket elhagyva lehet csak visszafordulni. Aki nem halad el a fordítók mögött, annak eredményét szintén érvénytelenítjük.

Kérjük a versenyzőket, hogy a beérkezést követően ne haladjanak át újra a célvonalon még érdeklődés céljából sem, hiszen a chipes rendszer többszöri átlépést fog így regisztrálni, mely az eredmények kiértékelését teszi nehezebbé. A befutás után mindenki térjen vissza a versenyközpontba és ott várakozzon. A versenyközponthoz vissza végig kerékpárúton lehet haladni, aki igényli, adunk egy kis térképrészletet, hogy visszataláljon.

A gyermek távon lehetőséget adunk kerékpáros kíséretre, amennyiben a forgalmat és a többi versenyzőt a kísérők nem akadályozzák. A kísérőknek tiltott a versenyzők előtt haladni, azoknak un. "szélárnyékot" képezni !

A rajtszámot és a chipet a versenyközpontban lehet majd átvenni. A rajtszámot a mez hátsó részén, kissé jobb oldalon kötelező elhelyezni ! Akinek az időeredménye a célfotón a rossz rajtszámelhelyezésből fakadóan nem állapítható meg, annak a rosszabb eredményét vesszük figyelembe !

Esőnap nincs, a versenyt mindenképpen megrendezzük ! ( extrém rossz időjárási körülmények esetében persze nem) 

Mindenkinek jó eredményeket és szép időt kívánunk !

 
Csatolt fájl(ok):« Vissza az előző oldalra!

Aerofitness Club - Magyar