High Heel Queens

High Heel Queens (magas sarkú királynők)

 

A High Heel Queens egy olyan táncóra, ahol mindenki önmagát adva tanulhatja meg a szexi nőies mozgást magas sarkú cipőben is. Különböző táncstílusok, mint például a - hip-hop, ragga, new style - ötvözésével jönnek létre a koreográfiák, amik mellett a magas sarkúban való járás is elsajátítható.

 

A tánc maga a testmozgás egyik legélvezetesebb módja, felszabadít, boldogsághormonokkal látja el testet, miközben kemény izommunka mellett formálja tökéletesre az alakot. Zsírégető hatása is jelentős, valamint  fejleszti az állóképességet, a fizikumot, illetve javít a testtartáson is.

 

Lélektani hatása is számottevő, növeli az önbizalmat, olyan érzelmeket szabadít fel, melyektől a táncosok igazán nőnek érezhetik magukat, eközben pedig szórakoztató módon távoznak a negatív energiák és a stressz.

 

Az órák tartalma:

- bemelegítés

- stílusgyakorlatok (szexi mozdulatok elsajátítása, helyes járás megtanulása)

- koreográfia betanulása

- lazítás, nyújtás

A koreográfiák minden hónapban frissülnek, ezért a kevésbé tehetséges táncosoknak havonta az első edzéseken érdemes csatlakozni a csoporthoz. A legelső órán, illetve később az újonnan csatlakozóknak havonta egyszer külön órán tartjuk a stílusgyakorlatokat. Ezekre a tréningekre mindenkinek ajánlott ellátogatni, akiknek gondot okoz a magas sarkú cipőben való mozgás.

Időpontok: kedd és csütörtök 20:15-21:15

Legelső edzés:2018.03.06.

Amire szükség lesz az órán:

- sportcipő

- kényelmes magas sarkú cipő 

- kényelmes, de nőies ruházat

- térdvédő

- frissítő ital

- törölköző

 

Óraadók:

Pintér Viktória,

Kocsis Eszter


« Vissza az előző oldalra!

Aerofitness Club - Magyar