Hírek és Akciók


Novemberi járványügyi változások
2020. november 02., 18:17

Klubunk az eddigi szabályok betartásán felül november 2-től a maszk viselésére kötelezi a belépéskor vendégeit a forgóvillán való áthaladásig és kilépéskor a forgóvillától a kijáratig. A fitnesz t...

Részletek

VIRTUÁLIS BALATON KÖR
2020. szeptember 16., 17:39

Spinning órák keretében körbetekerjük a Balatont. A tó körüli kerékpárútról Endrődi Ádámtól kaptuk meg a videókat. Ezúton is köszönjük! Minden héten 2 új szakaszt teljesítünk, miközben a falon kive...

Részletek

IRON CUP STREET LIFTING BAJNOKSÁG SZOMBATHELY
2020. július 12., 05:22

IRON CUP STREET LIFTING BAJNOKSÁG 2020 SZOMBATHELY az AEROFITNESS CLUBBAN a LELKES TEAM és az Aerofitness Club szervezésében 2020. 08.08-án

Részletek

15% Kedvezmény a Hét Íze Fehérjére
2019. április 12., 11:15

Kérd A Kedvezményes Hét Íze Fehérjét A Pultban!

Részletek

KORONAVIRUS

2020. március 17., 13:30

Termünk jelenleg csökkentett nyitva tartással működik!

Kedves Vendégeink!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre az alábbi tájékoztatást adjuk:

Minden elővigyázatossági intézkedést megteszünk a zavartalan működés érdekében! Ez vonatkozik a fertőtlenítők használatára, a kézmosás feltételeinek megtartására, a felületek alapos tisztítására, a szellőztetésre és a létszám korlátozására is.

2020.03.17-től a terem vendéglátás részlege a rendelet visszavonásáig naponta csak 15:00 óráig működik, azután a termékek felszolgálása, elkészítése, vásárlási lehetőség megszűnik.

A konditerem csökkentett nyitva tartással H-V 10:00-20:00-ig az aktuális iránymutatás alapján létszámkorlátozással működni fog, amíg azt rendelet nem tiltja !

A csoportos edzések átmenetileg korlátozva lesznek, illetve elmaradnak, az edzés típusától, létszámától és a trénerek döntése alapján. A megtartott edzésekről az optime rendszeren keresztül informálódhatnak bérletes vendégeink.

 

Klubunk házirendje eddig is tartalmazta a járványok alkalmával is elvárt viselkedést a személyzet és a vendégek részéről egyaránt:

  • Ha betegség tüneteit érzékeli (láz, fej-és izomfájdalmak, torokfájás, köhögés stb.), vagy vírusos, bakteriális fertőzés jeleit tapasztalja magán, mellőzze klubunk látogatását és fokozottan ügyeljen a környezetében tartózkodókkal való érintkezésre is a klub területén kívül is!
  • Törölköző használata edzés közben, a gépeken, a szőnyegeken, a sportszőnyegek felületein a konditeremben és a csoportos órák közben is kötelező!
  • Kötelező a fertőtlenítők és a törlők használata az erősítő, kardió gépek és az egyéb sporteszközök használata után mind a konditeremben, mind pedig a csoportos edzések után a rudakon, fogantyúkon, pulzusmérő pontokon, gombokon, ülőfelületeken, háttámlákon - általában a fedetlen testrésszel érintkező felületeken!

 

 

Kérjük a most kialakult helyzet miatt még fokozottabban figyelni a leírtakra és kiemelten kezelni az alábbiakat

  • Ha olyan területen tartózkodott az elmúlt 2 hétben, ahol megjelent a koronavírus, illetve érintkezett valakivel, aki erről a területről érkezett és megbetegedett (köhögés, láz, nehézlégzés), maradjon otthon és kerülje az emberekkel való érintkezést, kövesse a kiadott protokollt!
  • Rendszeresen szappannal mosson kezet, különösen eszköz és wc használat után!
  • A terem teljes területén, illetve a csoportos órák termeiben is megtalálhatók a fertőtlenítő szerrel töltött flakonok és kéztörlők. Kérjük ezek továbbra is a házirend alapján használják!
  • Amennyiben kormányrendeleti döntés alapján ideiglenesen a klub bezárására kerülne sor, Vendégeink bérleteit felfüggesztjük, a kényszerzárás megszűnése után pedig újra aktiválni fogjuk annyi nappal, illetve idővel, amennyit vendégünk a klub nem normál működése miatt nem tudott igénybe venni.

 

Kérjük és Köszönjük Mindenki együttműködését és megértését!

Vigyázzon mindenki a másikra is!

Aerofitness Club
Vissza az előző oldalra!
Aerofitness Club - Magyar