Elérhetőség

Aerofitness Club

Cím: 9700 Szombathely,
Dolgozók u. 1/a
Telefon:
+36209477774
E-mail:
aerofitnes@gmail.com
Írj Facebookon! Nyitvatartás

Nyitvatartás

Normál nyitva tartás:

H-P 6:00-21:30-ig 

SZO-V 9:00-20:00-ig
 
Az ünnepi nyitva tartás részletei az ÜNNEPI NYITVA TARTÁS menüpont alatt,
az átmeneti nyitva tartás részletei a HÍREK és AKCIÓK menüpont alatt találhatók!


Rólunk


Vállalkozásunk alapelve Vendégeink egészségének megőrzése a mozgás segítségével. A mozgás fizikai és szellemi állapotunkat javítja, közérzetünket kellemesen befolyásolja.

Szeretnénk azoknak a sportszeretőknek is lehetőséget kínálni sportolásra, akik korukból és fizikai állapotukból következően bármely sportterületen elboldogulnának, ugyanakkor felkaroljuk azokat is, akik önhibájukon kívül nem vehetnek részt stúdiónk dinamikusabb foglalkozásain. Amennyiben szükséges, mozgáselméleti tanácsokkal is ellátjuk vendégeinket és a foglalkozások előtt a speciális, személyre szabott gyakorlatokról előzetesen konzultálunk minden új klubtaggal.

A klub célja, hogy Szombathely és környékének olyan szabadidős sporttevékenységet nyújtson, melynek segítségével kortól, nemtől, kondíciótól, alkattól függetlenül bárki megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát.

Egy kiadós edzés után pedig szeretettel várjuk az Aero Café-ba, ahol egy finom kávé után folytathatja a napját.

 

 

Kikapcsolódásra lehetőséget teremt a klubunkban elhelyezett ping-pong és billiárd asztal. A földszinti területen külön díjazás ellenében lehetőség nyílik a darts pályák és dobók használatára előjegyzés alapján.
Vissza az előző oldalra!
Aerofitness Club - Magyar