Szolgáltatásaink


Konditerem és cardiopark

Konditermünk professzionális CYBEX kondigépekkel és LIFE-FITNESS cardio gépekkel van felszerelve. A hölgyek és urak számára is lehetőség van egy teljes kondicionáló edzés végrehajtására. ...

Részletek

Functional Strength

Primal work Funkcionális keresztedzés Egyesületi keretben tartott edzés 1 alkalom 2500 Ft 1 alkalom bérleteseknek 2000 Ft 8 alkalmas bérlet 16600 Ft(1 hónapig használható fel) Havi(max.15 alka...

Részletek

szenior torna

Szenior torna hétfőn, szrdán délelött és szerda délután

Részletek

Pilates

A Pilates nem a mennyiség, hanem a minőség tornája.

Részletek

Zumba - Salsation

A rövid koreográfiák megtanulása után fényjátékkal is próbáljuk az igazi "buli" hangulatát megteremteni és ilyen fényviszonyok mellett végigtáncoltatni a tanultakat.

Részletek

Spinning

Ez nem egy általános, nem is versenysport, hanem egy olyan edzés, mely intenzitásától függően lehet zsírégető és állóképesség fejlesztő is. Az egész világon változik az egészséghez és...

Részletek

Walking

WALKING - Walking (régen walk-energie), STIKWALKING: Magyarországon EGYRE TÖBB klub működtet Walking termet. Hazánkban Székesfehérvár után elsőként az Aerofitness Clubban nyílt lehetőség ar...

Részletek

SPRING-STEP-Floor exercises-Aerobik

A Club többféle aerobik óra típust kínál a csoportos mozgást kedvelők számára: STEP  - Step padon végrehajtott lépéskombinációk Floor exercises - alakformálás TRX, kettle-bell,...

Részletek

Power Dumbbell

A power dumbell edzés során a résztvevők egy hosszú súlyzórúdra pakolnak fel súlyzótárcsákat(HOT IRON SETT-re), edzettségi szintjüknek megfelelően.

Részletek

METAFIT

METAFIT saját testsúlyos mozgásforma

Részletek

Jungle 1 2 3

Út az igazi erőhöz ! A Jungle rendszer többek között a street workout, a funkcionális tréning, a torna, a gimnasztika és a fegyencedzés elemeit alkalmazza. A gyakorlatokat rendszere...

Részletek

Speed-body

A szolgáltatás technikai okok miatt szünetel!

Részletek

Massage

Október 31-ig a bérletes vendégeink 20%, utána 10% kedvezményt kapnak a kezelések árából!

Részletek

Denevérágyas kezelés

A szolgáltatás technikai okok miatt szünetel!

Részletek

Szórakozás

Ping-pong, Pool billiárd, Xbox kinect, Steel Darts

Részletek

Spinning


Ez nem egy általános, nem is versenysport, hanem egy olyan edzés, mely intenzitásától függően lehet zsírégető és állóképesség fejlesztő is.

Az egész világon változik az egészséghez és a fitnesshez való hozzáállás és annak oktatási módjai. Ennek a gyökeres változásnak az élén találjuk a Spinning programot, amely csaknem egymillió embernek segített a test és az elme kapcsolatának megtapasztalásában, ami a teljes fitness és egészség megteremtésének kulcsa. Ez az edzés a boldogságra és az egészségre is törekszik.Kiknek jó a Spinning ?

A spinning programot bármilyen edzettségi szint esetén alkalmazni lehet. Elkezdheti bárki kortól, nemtől, illetve előképzettségi szinttől függetlenül. Alkalmas sportsérülések utáni rehabilitációra, kihagyott időszak utáni állóképesség fejlesztésére, vagy akár versenyek előtti alapozásra. Azok is űzhetik, akiknek eddig nem volt lehetőségük más szabadidős sportot választani (alkatuk, koruk, sérülésük, ill. egyéb problémák miatt). Nem tiltott terhes kismamák és újdonsült anyukák részére sem. Mindenki tekerhet, akinek ülő helyzetben leér a lába a pedálra !

Az is spinningelhet, aki a valóságban nem tud biciklizni !

Táplálkozás, edzés közbeni folyadék bevitel:

A Spinning több egy egyszerű edzésnél – a legátfogóbb szellemi és fizikai edzésrendszer, amit valaha kifejlesztettek. Ezért az edzés előtt, alatt és után oda kell figyelni a megfelelő mennyiségű kalória és folyadék bevitelére is. Ha az edzés előtt nincs elég kalóriád, glükogént égetsz, így az izomszöveteket fogod lebontani, ami fáradságot okoz és megnyújtja a regenerálódás idejét. Az egész napos éhezés, az állandó diétázás gyomorfájdalmakat okozhat, ingadozóvá teheti az energiaszintedet és állandó éhségérzetet okozhat. Ha edzés előtt és után nem fogyasztasz táplálékkalóriákat, elmulasztod az izomregenerálódás lehetőségét is. A megfelelő folyadékbevitel nem hagyja kiszáradni szervezeted, bőröd, és így az megtarthatja rugalmasságát is.

Edzés előtt nem a magas cukortartalmú energiaszeletek és folyadékok fogyasztása javasolt, mert a cukornak nincs táplálkozási értéke és a szervezet a cukrot kezdi lebontani a leghamarabb.

A bevitt folyadékot ma már kiegészítheted a szervezetnek fontos adalékokkal, pl. ásványi sókkal, vitaminokkal egyéb étrend kiegészítőkkel ( pl. zsírégetést elősegítő anyagokkal…).

Tévhitek

Sokan hiszik, hogy a Spinning izomtömeget növel, „hatalmas lesz a combom”.

A spinning pulzuskontrollal végezhető tekerés. Minden vendégünknek lehetősége van a saját zsírégető zónájában tekerni, vagyis fogyni. A spinning hosszú távon semmiképpen nem növeli az izomzatot, hiszen aerob edzés, mely inkább az izomzat szálkásodását idézi elő. Azok a vendégek, akiknek az izomzata a spinning miatt átalakulóban van, tapasztalni fogják a lábizomzat szálkásodásával a térfogat csökkenését és a bőr feszességének pozitív alakulását, az izomzat látványosan szebbé válását. Láttál Te már kövér , vagy nehézatléta alkatú biciklist ?

Természetesen a helytelen és határtalan táplálkozással, a túlzott kalória bevitellel a spinning edzés alatt ledolgozott kalóriákat túllépve lehetséges a testsúly ill. az alakod negatív irányú változása is.

Melyik edzőt válasszam? Ki a legjobb edző? Ki tartja a legerősebb órát?

Bár ez szubjektív dolog az edző alapvetően az óra hangulatát, az óra típusát, a zenét és a kontrollt képviseli. Az Ő feladata a helyes technikai kivitelezés mellett a vendég számára ideális gyakorlatokkal elvégeztetni a spinning programot. A terhelést magad szabályozod és az edző utasításait figyelmen kívül hagyva akár „külön órát is tarthatsz magadnak”.

Ha nem vagy megelégedve az edzővel, válassz másikat, hiszen mi sem vagyunk egyformák.

Milyen ruhát vegyek fel ?

Alapvetően nem lényeges a ruházat, azért a tekerést néhány dolog kényelmesebbé teheti. Bármilyen kemény talpú sportcipő alkalmas a spinninghez, de természetesen az SPD-s biciklis cipőkben lehet a legkényelmesebben edzeni. Tehát amire feltétlenül figyeljünk: az a cipő. A kesztyűt egy törölközővel is lehet helyettesíteni, de nem árt, mivel a „kistörcsi” az a ruhadarab, ami szinte mindig kell. A biciklis nadrág a belevarrt betét miatt sok örömet szerezhet tulajdonosának, de nem nélkülözhetetlen. Végezetül a felső. Bármiben lehet tekerni, de a bicajos pólóban a szellőzése miatt jobb marad a közérzetünk.

Ha az edzésen végzett terhelést a saját fizikai állapotodhoz igazítod és megfelelően táplálkozol, egészséges életmódot folytatsz, az általad kitűzött célok elérésén kívül esélyed lesz egy hosszabb, egészségesebb élet felé és mindezt nálunk egy kellemes társaságban teheted.

https://youtu.be/50PXj0KVZ9M

 
Vissza az előző oldalra!
Aerofitness Club - Magyar