Szolgáltatásaink


Konditerem és cardiopark

Konditermünk professzionális CYBEX kondigépekkel és LIFE-FITNESS cardio gépekkel van felszerelve. A hölgyek és urak számára is lehetőség van egy teljes kondicionáló edzés végrehajtására. ...

Részletek

Functional Strength

Primal work Funkcionális keresztedzés Egyesületi keretben tartott edzés 1 alkalom 3000 Ft 1 alkalom bérleteseknek 2000 Ft 8 alkalmas bérlet 17600 Ft(1 hónapig használható fel) Havi(max.15 alka...

Részletek

szenior torna

Szenior torna hétfőn, szrdán délelött és szerda délután

Részletek

Pilates

A Pilates nem a mennyiség, hanem a minőség tornája.

Részletek

Zumba - Salsation

A rövid koreográfiák megtanulása után fényjátékkal is próbáljuk az igazi "buli" hangulatát megteremteni és ilyen fényviszonyok mellett végigtáncoltatni a tanultakat.

Részletek

Spinning

Ez nem egy általános, nem is versenysport, hanem egy olyan edzés, mely intenzitásától függően lehet zsírégető és állóképesség fejlesztő is. Az egész világon változik az egészséghez és...

Részletek

Walking

WALKING - Walking (régen walk-energie), STIKWALKING: Magyarországon EGYRE TÖBB klub működtet Walking termet. Hazánkban Székesfehérvár után elsőként az Aerofitness Clubban nyílt lehetőség ar...

Részletek

SPRING-STEP-Floor exercises-Aerobik

A Club többféle aerobik óra típust kínál a csoportos mozgást kedvelők számára: STEP  - Step padon végrehajtott lépéskombinációk Floor exercises - alakformálás TRX, kettle-bell,...

Részletek

Power Dumbbell

A power dumbell edzés során a résztvevők egy hosszú súlyzórúdra pakolnak fel súlyzótárcsákat(HOT IRON SETT-re), edzettségi szintjüknek megfelelően.

Részletek

METAFIT

METAFIT saját testsúlyos mozgásforma

Részletek

Jungle 1 2 3

Út az igazi erőhöz ! A Jungle rendszer többek között a street workout, a funkcionális tréning, a torna, a gimnasztika és a fegyencedzés elemeit alkalmazza. A gyakorlatokat rendszere...

Részletek

Speed-body

A szolgáltatás technikai okok miatt szünetel!

Részletek

Massage

Október 31-ig a bérletes vendégeink 20%, utána 10% kedvezményt kapnak a kezelések árából!

Részletek

Denevérágyas kezelés

A szolgáltatás technikai okok miatt szünetel!

Részletek

Szórakozás

Ping-pong, Pool billiárd, Xbox kinect, Steel Darts

Részletek

Speed-body


A szolgáltatás technikai okok miatt szünetel!

 

SPEED-BODY:

Az un. elektromos izomstimuláló berendezéssel azokat szólítjuk meg, akik az eredménytelenség, a kevés szabadidő miatt a hagyományos tréninggel nem tudnak sikereket elérni. A berendezés segítségével az edzőruhában elhelyezett izomstimuláló elektródák szakaszosan terhelik előre programozottan a választott  izomzatot, így a szokásos izommunka többszörösének megfelelő terhelést tudunk a szokásos edzésidő töredéke alatt elérni. Egy edzés alatt ( 20 perc) egy 1,5 órás súlyzós, vagy kardió edzés terhelését tudunk végrehajtani a konditeremben elhelyezett eszközökkel kombinálva. A gép kizárólag szakképzett személyzettel használható.

Információk a www.speedbody.hu oldaláról:

Mi az az EMS technológia?

Az elektromos izomstimulációs (EMS) készülékek már régóta fontos szerepet töltenek be az orvosi rehabilitációban a sportsérülések, balesetek, izombénulással járó állapotok helyreállításában. A hosszú évekig tartó fejlesztéseknek köszönhetően napjainkban nemcsak az orvostudomány területén alkalmazzák, hanem most már a fitness világában is teret nyert ez az új, innovatív technológia. A Speedbody Stúdió most lehetőséget biztosít a speedbody módszer néven ismertté vált edzőrendszer alkalmazására, melynek segítségével, mintegy heti 2x20 perces – tornagyakorlatokkal kiegészített- személyi edzés keretein belül érhetünk el olyan eredményeket, melyek eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel voltak lehetségesek. A végeredmény feszes, esztétikus test, jó közérzet, magabiztosság, kicsattanó erőnlét, fájdalommentes, egészséges élet.

Kiknek ajánljuk a Speed Body edzéseket?

 

A Speedbody módszer EMS technológiás készülei és edzésprogramjai kortól és edzettségtől függetlenül ideálisak mindenkinek. A gép az összes fő izomcsoportot átdolgozva növeli az erőnlétet és az állóképességet, javítja a keringést, az oxigén ellátást. Az intenzív izom-összehúzódások feszesítik, szálkásítják az egész testet. A program ideális mindazoknak, akik eddig az idő, az erőnlét, vagy a csoportos edzési lehetőségek miatt nem fordítottak kellő időt a mozgásra és a testedzésre. Az elektrostimulációs tréning az egyik legsokoldalúbb módszer a betegségek megelőzésére, a már meglévő mozgásszervi problémák csökkentésére, az egészséges, kiegyensúlyozott életmód kialakítására.

Innováció

 

A Speedbody módszer az EMS (elektrostimulációs) készülékek legújabb, inovatív generációja. Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el a teljesen testhez simuló elektróda egész felületén, így nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Mivel a combok, a fenék, a has, a hát, a derék, a nyak, a mell valamint a kar izmai egyszerre dolgoznak, így nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrészre külön energiát fordítsunk. A gép olyan edzésprogramot nyújt, amely a maximális hatásfokot és a lehető leggyorsabb eredményt garantálja. A különleges elektródáknak köszönhetően a berendezés teljesen biztonságos, a tréning során semmilyen kellemetlenség nem érezhető, csakis színtiszta izommunka.

Mi az a Speedbody módszer?

Az EMS (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció) edzés alkalmával az izmokat kis erősségű váltóárammal ingereljük, melynek során az izmok kontrakcióba jönnek (összehúzódnak) majd ellazulnak. Az eljárás rendkívül hatékony, mivel egyszerre dolgoztatja meg a test 8 főbb izomcsoportját anélkül, hogy az ízületeket megterhelnénk. A Speedbody módszer tréning hasonlít a súlyzós, ellenállással szemben végzett gyakorlatokhoz, ám annál sokkal biztonságosabb, gyorsabb és hatékonyabb, emiatt egyaránt használják a prevencióban, rehabilitációban, élsportban valamint a mindennapi edzésekben. Rendszeres használatával olyan teljesítményt érhetünk el, amit máskülönben csak sokévnyi megfeszített munkával tudnánk megtenni.

Miért a Speed Body?

- Célzott izomépítés: a testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál, nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.
- Izületek terhelésének kiküszöbölése: mivel az elektromos impulzus célzottan az izomzatra hat, a súlyzós edzésekről ismert izületi terhelés veszélye nem áll fenn.
- Kis időráfordítás: mivel szinte a teljes izomzatot egyszerre tudjuk dolgoztatni, az edzésre fordítandó idő mindössze heti kétszer 15-20 perc.
- Kötőszövetek vérellátásának javulása: az izompumpa a cellulit megelőzésének, kezelésének leghatékonyabb módja.
- Zsír csökkenése: az izmok ilyen jellegű munkája megnöveli a szervezet energiaigényét, ami mindaddig jelen van, amíg a test az izomsejteket megerősítve nem kompenzálja a hatást. (24-48 órán keresztül, ameddig az izomláz tart). A megnövekedett energiaigény igazi kalóriaégető géppé változtatja a testet. Ez az utóégető effektus az anyagcsere fokozás leghatékonyabb módja.
- Jobb testtartás, csökkenő hátfájás: az elektromos izomstimuláció egyaránt edzi a felületes és mélyen fekvő izomcsoportokat.
- Csontritkulás, csonttörések megelőzése: a fejlett izomzat a csontritkulás megelőzésében is hatékonyan képes közreműködni, hiszen a nagyobb tömegben tapadó izomzat külsőleg támogatja a struktúrát, illetve a súlyt tartó csontokat kompenzálásra kényszerítve, közreműködik megerősítésükben, valamint csökkenti az elesések kockázatát idősebb korban.
- Személyre szabott edzésprogram: az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az intenzitást egyénre szabottan lehet beállítani.
- Vizelettartásért is felelős gátizomzat erősítése: szülés utáni rehabilitáció, inkontinencia elleni küzdelem

Ellenjavalatok

 • * Trombózis, trombózisra való hajlam
 • * Terhesség
 • * Pacemaker
 • * Sclerosis multiplex
 • * Hypertonia (magas vérnyomás)
 • * Epilepszia
 • * Tumorok – a metastasisok fellépésének veszélye felgyorsul
 • * Fertőző, lázzal járó betegségek
 • * Diabetes mellitus (cukorbetegség)
 • * Súlyos depresszió
 • * Erős vérzésre való hajlam – intenzív izomfeszülés hatására esetleg egy kis véredény elpattanhat, mely a megnövekedett vérellátás miatt veszélyessé válhatVissza az előző oldalra!
Aerofitness Club - Magyar